lørdag 2. mars 2013

Sånn begynte detDen 7. juni 2011 en epost tikker inn fra min kjære engelske kone Alice, en link med en kommentar: «This is lush but a major project!»

Jeg åpner e-posten og ser prospektet. Ett hus- ett litt rart hus, men en flott grønn plass ved sjøen på Vågsnes ikke langt fra hvor vi bor nå. Åpner interiørbildene og blir satt litt ut, her var det nok et par ting som kan utbedres.
Vår lille familie består av Alice , Thøger, Victoria på 3 samt retrieveren Jack.

Jeg svarer tilbake til Alice: «Lush kitchen… We’ll talk about it, but viewing is in 2 days». Huset er gammelt, låven er kondemnert og fuktproblemer flere steder. Riktig nok er Thøger glad i å jobbe med tre, men vi har ingen erfaring med gamle hus og renovering. Plassen er fantastisk og har ett kjempepotensial, så vi kan jo i hvert fall gå på visningen. 

Det var 30+ på visningen. Huset hadde mange rare rom, nivå forskjeller og 50-60 talls utrykket var gjennomgående. Utvendig var det takvinkler og tilbygg både her og der, takhøyden lav, svalgang med trapp på siden gjorde tilgang til rom utfordrende. Uansett var det en virkelig fortryllende plass.


Vi ble betatt av huset og plassen og bestemte oss for å legge inn bud samme kveld.

Etter en nervepirrende budrunde frem til kl. 12:00 neste dag, fikk vi gratulasjonshilsen fra megler og vi hadde kjøpt hus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar